PROFHILO BIOREMODELLEERIMINE

Mis on PROFHILO®?

Profhilo on süstitav stabiliseeritud hüaluroonhappe preparaat naha pinguldamiseks. Kuna tegemist on ühe kõrgeima hüaluroonhappe sisaldusega preparaadiga (64mg/2ml) on selle aine omaduseks lisaks naha niisutamisele ja ergutamisele ka vananeva ning lõtvunud naha remodelleerimine. Profhilo tulemus on nii tugevalt nahka noorendav, et sarnaneb biorevitalisatsiooni ning näo piirkonna täitesüstide koos kasutamisele.

Profhilo annab suurepäraseid tulemusi nii eraldiseisva protseduurina kui ka kombineeritult teiste esteetiliste hooldustega. PROFHILO® tuleb edukalt toime esteetiliste probleemidega sellistes piirkondades nagu nägu, kael, käelabad, õlad, reie sisekülg ja põlvepealne piirkond (nendes kohtades kaotab nahk sageli elastsuse ja prinkuse).

 

Kuidas Profhilo töötab?

Stabiliseeritud produktina Profhilo püsib nahas 28 päeva. Selle aja jooksul toimub 4 erinevat tüüpi kollageeni ja elastiini stimulatsioon, mille tulemusena kudedes toimuvate muutuste järel on nahk pinguldatud ja tõstetud. Esimesi tulemusi võib näha juba mõne päeva möödudes, maksimaalne tulemus saabub 2-4 nädala möödudes. Mis teeb protseduuri väga patsiendisõbralikuks on Profhilo süstetehnika. See hõlmab mõlema näopoole 5 punkti, kokku 10 torget. Sama protseduuri teostame ka 10 punkti tehnikas kaelale (naha lõtvumine, kortsud). Parima tulemuse saavutamiseks on vajalik teostada 2 protseduuri 4 nädalase intervalliga. Profhilo preparaat on 2.0ml.

Galerii