STYLAGE

STYLAGE® on esimene innovaatiline monofaasiline geel, mis sisaldab ristseotud hüaluroonhapet (patenteeritud IPN-Like tehnoloogia) ja naturaalsest antioksüdanti, mis vähendab vananemise visuaalseid märke. Mannitool võimaldab võidelda vabade radikaalide vastu, mille tulemusena tekib optimaalne resistentsus aine lagunemisele. Selle tulemusena loob uuenduslik koostis ohutu ja kauakestva toote kõikide nahatüüpide jaoks.

STYLAGE® ei ole ainult järjekordne hüaluroonhape ja täiteaine. See on üks juhtivaid brände Euroopas, mis on saavutanud oma edu ilma turunduseta ning tänu kogemustele, kõrge kvaliteediga toodetele ja püsivatele tulemustele. Geelid on elastsed ning kergelt modelleeritavad isegi õrnades kohtades nagu nina, meelekohad ja käed. Samaaegselt on geel kõrge viskoelastusega, mis tagab hea täitmise ja esteetilised tulemused.

Täiteaine kasutusalad on kortsude täitmine või silumine, huulte naturaalne korrektsioon või täitmine, volüümi taastamine ja põskede remodelleerimine, näo, kaela ja käte noorendamine ja niiskuse taastamine. Võimalik on kombineerida tooteid parima tulemuse saavutamiseks.

Mis toode ning kuhu piirkonda on kõige sobilikum? Kui palju tavaliselt preparaati läheb?

Stylage Special Lips 1.0ml – huulte naturaalne korrektsioon – piisab poolest kuni ühest süstlast.

Stylage S 0.8ml – silmaümbrused, peenemad kortsukesed – ühe tsooni töötlemiseks piisab ühest süstlast.

Stylage M 1.0ml – huulte volmüümikas korrektsioon, keskmise sügavusega kortsude täitmine, nina ja lõua korrektsioon – ühe tsooni jaoks piisab ühest süstlast.

Stylage L 1.0ml – keskmise sügavuse kuni sügavate kortsude täitmine, lõua ja nina korrektsioon – ühe tsooni jaoks piisab ühest süstlast. Lõuajoone ja põsesarnade modelleerimine – olenevalt probleemist ning tulemuse soovist kulub 1-3 süstalt.

Stylage XL / XXL 1.0ml – põsesarnade ja lõuajoone modelleerimine – olenevalt probleemist ning tulemuse soovist kulub 1-3 süstalt, tugevalt lõtvunud nahal rohkem.





MCCM Mesosystem

MCCM Mesosystem on end tõestanud ilu-, tervise- ja esteetlilise-meditsiini turuliidrina pakkudes efektiivset kosmeetikat ja tipptehnoloogilist varustust. Mesosystemi edu tuleneb pühendumusest arendada uusi tooteid ning kirglikust soovist võimaldada suurepäraseid protseduure ja seeläbi saavutada uskumatuid tulemusi. Mesosystem ühendab teadusliku tehnoloogia ilu ja heaoluga. Tänu oma ettevõtlikkusele, kogemusele ja kvaliteedile loob Mesosystem kõrgkvaliteetseid tooteid, mis vastavad kõrgeimatele nõudmistele ja EU kehtivatele standartitele.



PURLES

PURLES laboratoires de beaute

Purlés ilulaboratoorium on innovatiivse biotehnoloogilise mõtlemise tulemus, kus maailmatasemel teadlased koos uusimate teaduslike avastustega võimaldavad meie professionaalsetel toodetel pakkuda kiire ja nähtava toimega dermokosmeetilisi teraapiaid. Tõeline alternatiiv invasiivsetele medesteetilistele protseduurile. Loodusest inspireerituna loob Purlés tõhusaid ja meeldivaid protseduure, mis mitte ainult ei täiusta ilu, vaid liigutavad ka meeli. See esteetilisest meditsiinist inspireeritud kosmetseutiline tootesari aitab lahendada kõik esteetilised nahaprobleemid.

Tootesari on mõeldud neile, kes soovivad saada kiiret väljendatud tulemust või suurendada lasermeetodite, botuliinravi, mesoteraapia, keemiliste koorimiste jms tulemusi. Tootesari on välja töötatud naha kiireks taastamiseks pärast agressiivseid protseduure, näiteks: laserlihvimine, plastiline kirurgia, mikrodermabrasioon jne.